Γκέλερ: «Θα βρω τη σορό του Παπαδόπουλου»

February 1, 2010 at 1:11 pm (Uncategorized)

Πού χάθηκε ο Γιούρι Γκέλερ; Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ένα ταξίδι στην Κύπρο, όχι μόνο για να βρει σπίτι να αγοράσει, αλλά και για να βοηθήσει με τις μεταφυσικές του ικανότητες τις αρχές να βρουν τη σορό του Τάσου Παπαδόπουλου, που κλάπηκε από τυμβωρύχους.

Σοκ προκάλεσε στην Κύπρο η σύληση του τάφου του τέως Προέδρου και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει τους υπεύθυνους. Ο γνωστός mentalist από την πρώτη στιγμή έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία των διωκτικών αρχών της Κύπρου, λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει, καθώς στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο άτομα με υπερφυσικές ικανότητες να βοηθούν τις διωκτικές αρχές στη διαλεύκανση εγκλημάτων.

Ο Γιούρι Γκέλερ είναι πολύ αγαπητός στην Κύπρο και όλοι θαυμάζουν τις ιδιαίτερες ικανότητές του. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, θέμα συζήτησης στη Μεγαλόνησο είναι η βοήθεια που επιθυμεί να δώσει ο διεθνούς φήμης mentalist στη διαλεύκανση της υπόθεσης, που έχει αναστατώσει όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στη Λευκωσία, ο Γιούρι Γκέλερ στις αρχές του μήνα ήρθε σε επαφή με ανθρώπους του περιβάλλοντος του τέως προέδρου και πλέον έχει στα χέρια του ένα φάκελο στον οποίο περιέχονται φωτογραφίες από τον τάφο και την ευρύτερη περιοχή του Νεκροταφείου Δευτερά, ώστε να κάνει ό,τι μπορεί για να «ξεκλειδώσει» αυτή την υπόθεση.

http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&pubid=7060203

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: